Algemene voorwaarden

 1. Algemeen

   

  1. Gegevens Bollekewoldesign, Van de Velde Els, kerkstraat nr 5, 9090 Melle. Ondernemingsnummer en btwnr BE 0738.338.264. Tel . 0479/605104 email : bollekewoldesign@outlook.be

    

  2. Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Bollekewoldesign/Van de Velde Els zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Eventueel overeengekomen afwijkingen kunnen geen rechten creëren voor toekomstige transacties.

    

  3. Het accepteren van een aanbieding of het doen van een bestelling staan gelijk aan het aanvaarden van deze algemene voorwaarden.

    

  4. Van deze algemene voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken door Van de Velde Els, in welk geval de overige bepalingen hun werking blijven behouden.

    

 2. Producten

   

  1. De aangeboden artikelen worden door Bollekewoldesign/Van de Velde Els zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk weergegeven en beschreven op de website of in aanbiedingen. Weergegeven producten kunnen dor technische omstandigheden (vb. kleurinstellingen van computer) enigszins afwijken van de realiteit. Bollekewoldesign/Van de Velde Els aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

   Indien de klant twijfelt of meer informatie wenst kan hij steeds contact opnemen met Bollekewoldesign/Van de Velde Els.

    

 3. Prijzen

   

  1. Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkost.

    

  2. Bollekewoldesign/Van de Velde Els kan niet aan prijzen worden gehouden indien redelijkerwijs kan moet begrepen worden dat het om een verschrijving of vergissing gaat.

    

  3. Prijswijzigingen zijn direct van toepassing vanaf ze op de website zijn gepubliceerd.

    

 4. Aanbiedingen

   

  1. Alle aanbiedingen van Bollekewoldesign/Van de Velde Els zijn vrijblijvend. Bollekewoldesign/Van de Velde Els behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen.

 5. Bestellen en betalen

   

  1. Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptie door Bollekewoldesign/Van de Velde Els. De acceptatie zal pas tot stand komen op het moment dat Bollekewoldesign/Van de Velde Els dit via e-mail aan de klant laat weten.

   Bollekewoldesign/Van de Velde Els behoudt zich het recht voor om een bestelling, om welke reden dan ook, niet of later uit te voeren. An deze beslissing wordt de klant binnen drie werkdagen schriftelijk op de hoogte gesteld.

    

  2. Betaalmethoden;

   1. Voor België: steeds betaling vooraf aan de verzending via bankoverschrijving.

   2. Andere landen: steeds betaling vooraf aan verzending via bankoverschrijving . 

  3. Bollekewoldesign/Van de Velde Els voert de bestelling pas uit na ontvangst van de betaling.

    

  4. Na een betaling ontvangt U direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale prijs, inclusief BTW en verzendkosten.

   1. Rekeninghouder: Van de Velde Els, uilebroek 31 , 9520 Vlierzele, België

   2. Rekeningnummer: IBAN: BE92 7360 2529 3523

     

     

 6. Levering

  1. Bollekewoldesign/Van de Velde Els streeft ernaar zo snel mogelijk na ontvangst van betaling de bestelling te verzenden. Vermoedelijk binnen 3 werkdagen voor België en 5 voor internationale zendingen.

    

  2. Voor op maat gemaakte stukken is de leveringstermijn 2 tot 6 weken afhankelijk van het aantal bestellingen op dat moment.

    

  3. Indien je de juiste levertermijn wenst gelieve dan contact op te nemen per e-mail of telefoon.

    

  4. Indien de levering vertraging oploopt om welke reden dan ook of indien ze niet of deels wordt uitgevoerd, wordt u hiervan schriftelijk (e-mail) of telefonisch op de hoogte gesteld.

    

  5. Stakingen van GLS of Bpost kunnen geen aanleiding geven tot aansprakelijkheid van Bollekewoldesign/Van de Velde Els. Wettelijke Belgische feestdagen zijn niet inbegrepen in de leveringstermijn.

    

 7. Verzenden

  1. Bollekewoldesign/Van de Velde Els verzendt de bestellingen via Bpost en post NL.

    

  2. Bollekewoldesign/Van de Velde Els is niet aansprakelijk voor het zoekraken van bestellingen bij post NLen Bpost. Wij zullen wel met U tot een gepaste oplossing proberen te komen.

  3. Bollekewoldesign/Van de Velde Els is niet aansprakelijk voor een verkeerde of vertraagde levering o.w.v. incorrecte of incomplete adresgegevens.

    

  4. Verzendkosten:

   1. België: bestelling minder dan 50 euro  verzendkosten 7.26 euro . Vanaf 50 euro gratis verzending.

   2. Nederland, Frankrijk, Duitsland : bestelling minder dan 75 euro , 11.50 euro verzendkosten. Vanaf 75 euro gratis verzending.

   3. Andere landen : op aanvraag , kostprijs afhankelijk van gewicht van bestelling.

     

     

 8. Retourneren

  1. Bollekewoldesign/Van de Velde Els doet er alles aan om een goed product te leveren. Mocht het product desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen dan mag u binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling de artikelen terugzenden.

   1. Tijdens de bedenktijd zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik wenst te maken zal hij het product met alle geleverde toebehoren en voor zoveel als mogelijk in de originele stat en verpakking aan Bollekewoldesign/Van de Velde Els terugzenden.

     

   2. De kosten van de terugzending zijn voor rekening van de klant tenzij anders wordt overeengekomen. Indien uw bestelling na terugzending minder bedraagt dan de gestelde grens voor franco verzending, brengen wij de verzendkosten alsnog in rekening.

     

  2. Voor terugzenden en/of ruilen gelden volgende voorwaarden

    

   1. Artikelen die U wilt terugzenden of ruilen dienen:

    1. Onbeschadigd te zijn

    2. Voorzien zijn van de originele verpakkingen, wikkels en labels

    3. Ongebruikt en niet bewerkt te zijn (strengen mogen niet tot bollen gewonden zijn

    4. Mogen geen andere geuren dan normaal bevatten (vb. parfum, sigaretten, geur van eten

      

   2. Artikelen die voor retour zijn aangemeld, moeten per ommegaande, doch uiterlijk binnen 14

    werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan Bollekewoldesign/Van de Velde Els worden geretourneerd en ontvangen worden.

     

  3. Uitgesloten van het retourrecht zijn:

   1. Artikelen die eenvoudig te kopiëren zijn zoals PDF bestanden van brei of haakpatronen en boeken

   2. Solden

   3. Op maat gemaakte stukken

  4. Bollekewoldesign/Van de Velde Els behoudt zich het recht voor om de teruggezonden artikelen te weigeren of deels te ontvangen indien niet is voldaan aan een van de bovenvermelde voorwaarden.

    

 9. Aansprakelijkheid

  1. Iedere aansprakelijkheid van Bollekewoldesign/Van de Velde Els voor welke schade dan ook wordt niet aanvaard. Bollekewoldesign/Van de Velde Els is evenmin aansprakelijk voor de schade die bij de uitvoering van de overeenkomst door derden wordt veroorzaakt.

    

  2. Bollekewoldesign/Van de Velde Els aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade uit het gebruik van de producten van Bollekewoldesign/Van de Velde Els.

    

  3. Op alle geschillen is het Belgisch recht van toepassing en zullen de Belgische rechtbanken bevoegd zijn.

Opgemaakt te Melle 3 JULI  2016


Copyright © Bolleke Wol Design | Privacy | Algemene voorwaarden | Ontwerp & Realisatie: MKBnu